UpperHouse Boutique Hotel
Bucurați-vă de o experiență unică

Te intrebi unde ai putea admira frumusetea orasului Brasov… intr-un cadru calduros si plin de stil, cu priveliste atat asupra Centrului Vechi al orasului, cat si a padurii de la poalele muntelui Tampa? UpperHouse Suites & More este raspunsul!!
La doar cateva minute de centrul Brasovului, inconjurat de Muntii Carpati, UpperHouse Suites & More este locul perfect in care te poti bucura de un sejur de neuitat!
Designul modern si grija pentru orice detaliu, camerele mari si spatioase, unde un amestec de finisaje moderne si detaliile deco chic spera sa satisfaca cele mai inalte asteptari.
Ca oaspete, aveti posibilitatea de a alege intre urmatoarele tipuri de camere: Economy Double, Standard Double , Superior Double With City View Double, Junior Suite With City View, Executive Suite With Balcony, toate dintre acestea indeplinind cele mai inalte cerinte si beneficiind de cele mai moderne facilitati.
Imbinand atmosfera plina de istorie a orasului vechi cu modele contemportane de recreere si divertisment, UpperHouse Suites & More este o noua destinatie de marcat pentru vacanta dumneavoastra.
Personalul se va asigura in permanenta ca sejurul dumneavoastra sa fie o experienta inedita si va fi mereu gata sa va ajute in gasirea activitatilor si locurilor propice pentru petrecerea timpului in functie de preferinte.

Rezervare

+40 751 433 433